LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (2024)

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (1)

Inger de Haan

22/05/2024

Nadat we diverse offertes ontvangen hadden was bij deze zaak het gevoel en prijs het gunstigst. Vakkundig zijn we geinformeerd, tekeningen waren super en er werd goed meegedacht. Korte levertijd. Plaatsing duurde iets langer dan van te voren werd gedacht, maar daar is het resultaat dan ook echt naar. Prima vakwerk en we kunnen Keukenstudio Heiloo bij iedereen aanraden. Dennis, Tara en Marike zijn top.

Heel kundig en vriendelijk personeel. Er wordt heel goed meegedacht met wat jij wilt. Vanaf het begin tot na levering, goede communicatie en alles wat zij beloven wordt ook uitgevoerd. Ik raad de Keukenstudio 100% aan.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (3)

Aad Peekel

26/03/2024

Onze ervaring met Keukenstudio Heiloo is vanaf het begin, de oriënterende fase, tot aan de oplevering van de keuken meer dan uitstekend te noemen. Als klant konden we in alle rust tot een uiteindelijke keuze komen. Dat hele traject heeft ca. 15 maanden geduurd door allerlei omstandigheden. Echter gaf Dennis van de keukenstudio ons op geen enkele wijze het gevoel dat er druk op de verkoop werd gelegd. Integendeel zelfs. We werden in alle rust geïnformeerd over de invulling van onze keuken in al zijn aspecten. Tijd noch moeite werd gespaard om uiteindelijke tot een uitvoering van de keuken te komen die naar onze volle tevredenheid was. Ik kan iedereen die een nieuwe keuken op zijn verlanglijst heeft staan Keukenstudio Heiloo aanbevelen. Topbedrijf!!!

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (4)

Anita

18/11/2023

Zeer goed geholpen door de medewerkers.. er word naar je geluisterd en denken mee in oplossingen..Prijstechnisch ook een stuk voordeliger dan de grote concurrentenHeel blij met onze nieuwe keuken

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (5)

Eddy Royen

18/11/2023

Via positieve berichten kwamen we bij Keukenstudio Heiloo terecht.Tijdens een zeer prettig gesprek, onze ideeën op papier gezet. Het resultaat, een fantastische mooie keuken en superblij.Ook de service , nazorg verdient een dikke pluim.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (6)

PrinterUnit

05/11/2023

Wij zijn zeer goed geholpen en zijn enorm tevreden met onze keuken.Keukenstudio Heiloo heeft een prachtige keuken (Leicht) ingetekend voor een nog niet bestaande situatie. Ook bij tegenvallers bij de verbouwing werd er goed meegedacht en waren problemen zo opgelost. Daarnaast liep de installatie vlekkeloos. De keuken is in elkaar gezet door een heer met 35 jaar ervaring en onderdelen die niet goed/ beschadigd waren heeft hij opnieuw besteld en vervangen.We zijn ook blij dat Keukenstudio Heiloo met nette prijzen werkt en er geen sprake is van ondoorzichtige en verborgen prijzen naast zeer verwerpelijke onderhandelingspraktijken waar we bij andere zaken last van hebben gehad.Kortom een hele goede ervaring. Mochten we nog eens verhuizen dan komen we voor een nieuwe keuken terug bij deze zaak.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (7)

Tanja Kraakman

02/11/2023

Wat is dit een fantastische zaak zeg!Keukenstudio onderscheidt zich echt van andere keukenzaken.Onze vorige keuken bij sombroek keukens, maar die verbleken bij keukenstudio heiloo.Wij hebben nieuwe frontjes laten zetten en ondanks dat we niet een heel nieuwe keuken kochten waren Dennis en Tara super vriendelijk en verliep alles vlekkeloos.Het resultaat is prachtig.De monteurs zijn echte vakmensen!Niets was ze teveel.Alles staat weer strak en netjes.Tom en zijn partner zijn de beste!Dit soort bedrijven zijn zeldzaam.Dus ik beveel deze klasse zaak bij iedereen aan.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (8)

Ingrid Bakker

27/10/2023

Wat een geweldige service en wat denken ze enorm met je mee.Wij zijn meerdere malen langs geweest om het ontwerp te bespreken en ook rigoureus om te gooien.Het maakte Dennis allemaal niet uit. Er wordt goed geluisterd, mee gedacht en hij is ook enorm betrokken.De sfeer in de zaak is prettig en de keukens die er staan geven een goed beeld wat er mogelijk is.Onze keuken is momenteel net neergezet. De monteurs waren heel bekwaam en vriendelijk.Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en komen (zo nodig) graag nog een keer langs.Als je opzoek bent naar een eerlijke, meedenkende keukenzaak. Zoek dan zeker niet verder.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (9)

Suzanne Drost

25/10/2023

Wij hebben een (prachtige!!!) Showroomkeuken gekocht bij keuken studio Heiloo. Ondanks dat het een showroom model was zijn we ontzettend fijn geholpen, is er fijn met ons mee gedacht en hing er een goede sfeer. Echt anders dan bij keuken zaken waar we in het verleden geweest zijn...Ondanks dat we 140 km verderop wonen raaden we deze zaak absoluut aan bij vrienden en familie!We wensen jullie een hele mooie toekomst straks in het nieuwe pand.

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (10)

Jacqueline Appelman

07/10/2023

Er werd ruim de tijd genomen en goed naar ons geluisterd naar wat we wilden. Heel erg blij met hoe de keuken uiteindelijk is geworden. Maar ook daarna is er nog ruimte voor nazorg met ook hier weer de tijd en ruimte voor het zoeken naar oplossingen. Een heel fijn bedrijf.

Google waardering: 5.0 van 5, gebaseerd op 56 recensies

LEICHT Experience Center - Keukenstudio Heiloo (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5850

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.